Referenties

De training van Marie Jose

Op heel veel niveaus is er winst door de training. Ik voel me energieker en mijn energiepeil fluctueert veel minder dan voor de training. Ik heb geleerd de regie meer in eigen hand te nemen. In mijn werk als oefentherapeut kan ik beter verwoorden hoe de wisselwerking tussen het mentale en het fysieke gaat… (lees meer over de training van Marie Jose …)

De training van Ilona

Nu, na afronding van de training, heeft het me opgeleverd dat ik meer ruimte voel en me steviger voel, fysiek en vooral ook geestelijk. Ik heb wel meer gedaan hiervoor. En dat was vooral praten, praten, praten. Allemaal mooi, maar op het moment dat er iets je overvalt, kan je er niets mee. En wat ik in de training leerde, over ademhaling en meeveren met wat er gebeurt, die dingen kan ik nu heel makkelijk pakken als het nodig is. Dat heeft mij enorm goed geholpen. Dit was echt de goede stap om te doen… (lees meer over de training van Ilona)

De training van Madelon

Ik merkte dat ik zoekende was naar meer focus in mijn leven. Ik ben een best creatief persoon, hou van nieuwe dingen ondernemen, maar alles bij elkaar werd een beetje veel. De training doet iets met je zelfbeeld. Je gaat positiever naar jezelf kijken. Maar je wordt ook uitgedaagd om naar jezelf te kijken als het wat minder leuk is en je rafelige kantjes van jezelf tegenkomt. Die combinatie maakt dat je kan groeien… (lees meer over de training van Madelon)

De training van Tom

Ik vind deze training geweldig. De pragmatische benadering en de praktische oefeningen maken mijn werken aan een sterke innerlijke houding heel persoonlijk. Het voelt niet als een “trucje” ik merk dat mijn innerlijke houding zich ontwikkelt door de training. Ik heb meer inzicht gekregen hoe deze nu is en wat voor invloed dat heeft op de manier hoe ik dingen ervaar en doe. Ik pas de oefeningen uit de training toe in mijn dagelijks leven en beleef ervaringen bewuster.

De training van Ylvie 

In het afgelopen half jaar heb ik vanuit andere perspectieven naar mijn motivatie en innerlijke kracht leren kijken. De begeleiding van Arnout is altijd positief en zet me aan het denken. Ik merk dat ik ook bij mijn eigen leerlingen nu soms belemmerende patronen herken die ik in de training met Arnout besproken heb. Hierdoor kan ik nu ook mijn leerlingen andere handvatten bieden. De balans in de training tussen mentale en fysieke ontwikkeling vind ik echt top!

De training van Elisa

Sinds ik ben begonnen met de training merk ik een heleboel positieve voordelen. Ik kan me beter ontspannen en spanningen beter af laten vloeien, wat als gevolg heeft dat ik beter slaap.

Gedachten gaan niet meer met me aan de haal waardoor ik mijn innerlijke rust bewaar en me minder gestrest voel. Ook heb ik door de training geleerd om het leven me niet te “laten” gebeuren maar om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven en dat levert op dat ik veel moeitelozer door het leven kan gaan. Ik voel veel beter waar mijn grenzen liggen, … (lees meer over de training van Elisa)

De training van Tanja

Ik heb door de training geleerd dat een belofte aan mezelf altijd voor alles gaat. Alles wat ik doe is een keuze, ik heb de keuze om te bepalen hoe ik reageer op een situatie. Het leven overkomt me niet. Ik heb ook meer energie. Als ik ergens aan begin, dan maak ik het nu ook af. Voorheen begon ik wel ergens aan maar dacht ondertussen ‘ik zie wel’. (lees meer over de training van Tanja)

 

De training van Yvonne

Een van mijn struikelblokken is motivatie in combinatie met onzekerheid, met uitstelgedrag als gevolg. In deze training kreeg ik net dat extra zetje om op momenten dat iets niet lukt, het opnieuw te proberen. Met resultaat! Het lukt mij nu veel beter om me aan afspraken te houden die ik met mezelf maak. (lees meer over de training van Yvonne)

 

Home